Servicii

Consultanta IT

Oferim consultanta IT atat persoanelor juridice, cat si fizice, in vederea achizitionarii echipamentelor IT necesare desfasurarii activitatii. Solutiile propuse urmaresc sa indeplineasca specificatiile clientilor, atat cele tehnice cat si cele financiare.
Apelati cu incredere la specialistii nostri si nu veti regreta!

Administrare site-uri

Nu e suficient sa existi online. In cazul unei companii in care informtaiile se schimba frecvent, e foarte important ca acestea sa fie actualizate permanent. Ce parere aveti dvs. atunci cand vizitati un site in care ofertele sau diverse detalii nu mai sunt concludente? Raspunsul este mai mult decat evident. Este ca si cum vitrina magazinului dvs. de la bulevard este prafuita. Daca existati deja online, trebuie sa va ocupati de imaginea dumneavoatra. In cazul in care timpul nu va permite va putem oferi servicii de administrare prin intermediul carora actualizarea datelor de pe site-ul dvs. este garantata.

Optimizare web

Daca aveti deja un site, pentru a putea fi cunoscuti online, trebuie sa il promovati sau cel putin sa il optimizati astfel incat sa fie indexat cu succes in motoarele de cautare. AT Design optimizeaza paginile site-ului dvs. si il poate introduce in directoare web pentru o vizibilitate mai mare.

Redesign site

Existi deja pe net, insa site-ul nu mai corespunde cerintelor actuale pentru a fi competitivi pe piata online? Doriti sa adaugati noi optiuni unei aplicatii sau unei pagini web deja existente? Noi va ajutam sa va imbunatatiti pagina web.

Site-uri web

AT Design iti ofera servicii complete pentru a te prezenta in mediul online.

  • Site-uri web
  • Magazine online
  • Bannere
  • Promovare

Pretul unui site incepe de la 200 EUR, pentru un site simplu de prezentare, si poate ajunge pana la 500 EUR, in functie de complexitatea proiectului dorit.